Støbearbejde i Esbjerg og Varde omegn

Står du overfor at skulle have udført støbearbejde, så lad Raabjerg Murer klare opgaven. Vi har mere end 20 års erfaring med forskellige typer arbejde med støbning og kan også udføre din opgave. 

Tidligere har vi udført støbearbejde i forbindelse med både nybyggeri, ombygninger, tilbygninger, renoveringer og reparationer. Vores kunder dækker over både private og erhverv i området omkring Varde, Esbjerg og Skjern. 

Når støbearbejdet er klaret, hjælper vi også med arbejde på murværk.

Vi klarer flere typer af støbearbejde

Uanset hvilken form for arbejde med støbning, du står over for, så kan vi hjælpe dig. Vi klarer både små og store opgaver. Er opgaven en af de helt store, så har vi et godt samarbejde med lokale håndværkere, som også er bevidste om kvaliteten af deres håndværk. 

Vi har blandt andet erfaring med følgende typer af støbearbejde:

  • Støbning af sokler og fundamenter
  • Støbning af gulve
  • Støbearbejde til landbruget

Støbning af gulv

Støbning af gulv kan være et omfattende stykke arbejde. Det er derfor meget vigtigt at støbningen med beton bliver helt plan, da uligheder vil være at mærke på det færdige gulv. Vi udfører støbning af gulv til alle typer af rum, herunder også vådrum, som kræver at gulvet er vandtæt.

Skal der være gulvvarme i gulvet, kan vi også klare det støbearbejde. Vi holder os opdateret inden for teknikkerne, der bruges til støbning af gulv. Du kan derfor stole på, at vi udfører et ordentligt stykke arbejde. 

Støbning af fundament og sokkel

Fundamentet og soklen er det afgørende for et kvalitetsbyggeri. Når man foretager støbning af fundament og sokkel kræver det, at det kan bære husets vægt. Ydermere kræver det også, at det kan føre trykket af vægten fra huset ned til de øverste jordlag. 

Støbning af fundament og sokkel bliver foretaget i beton, da beton er et solidt materiale og det holder længe. Samtidig skal en sokkel også kunne klare alt slags vejr og kunne modstå fugt. Dette skyldes, at det er soklen frem for facaden, der vil blive berørt at evt. sne eller regn, der ligger længere tid på jorden.

Kontakt os for pris på støbearbejde

Har du spørgsmål til støbearbejde eller vil du have et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 40 29 90 64 eller på mail mail@raabjergmurer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular.