Murværk i Esbjerg og Varde omegn

Overvejer du at få lavet noget arbejde på dit murværk? Raabjerg Murer står klar til at levere et arbejde i høj kvalitet. Vi påtager os små samt store opgaver og vores kunder dækker over en bred vifte af både private og erhvervskunder.

Når du lader os stå for arbejdet på dit murværk, får du en murer med mere end 20 års erfaring. Det er vigtigt for os at levere et stykke arbejde i høj kvalitet og et stykke arbejde, der forbedrer murværket på dit hus.

Kontakt os og hør mere

Spar på energien med fugning af murværket

Fugning af murværket kan ses som en måde at energioptimere dit hus på. Hvis fugerne er slidte, kan det betyde, at murværket ikke er isoleret godt nok mod kulden og derved trænger kulden ind i dit hus.

Inden vi foretager fugning af dit murværk, sørger vi for at fjerne de gamle fuger. Derefter kan vi udfylde fugerne igen. Udover at være energioptimerende, kan fugning af murværket også gøre noget ved huset rent æstetisk.

Omfugning af murværk forlænger husets levetid

Når du vælger at få foretaget omfugning af murværket på dit hus, er du på forkant med eventuelle revner og huller i murværket. Derved kommer man eventuelle problemer i murværket på forhånd.

Med en omfugning af murværket får facaden mange år at leve i, da du sikrer dig, at der ikke kommer skadedyr, vand og fugt ind i isoleringen. Ved at få lavet en omfugning inden problemerne opstår, kan du også forbedre murværket, inden der opstår revner.

Reparation og udskiftning af fuger

Måske har du ikke brug for at alle fugerne i dit murværk skiftes ud. Går opgaven kun på reparation og udskiftning af enkelte fuger, så hjælper vi selvfølgelig også med det. I nogle murværk kan det være nødvendigt at lave reparation på slidte fuger uden at det automatisk gælder alle fuger.

Er du i tvivl om hvilke fuger i dit murværk, der trænger til at få en udskiftning eller reparation, så hjælper vi selvfølgelig med det. Vi undersøger fugerne og laver derefter aftale med kunden om, hvad vi foretager os på murværket inden vi går i gang.

Få et uforpligtende tilbud på arbejde på dit murværk

Har du spørgsmål til fugning, omfugning, reparation eller udskiftning af fuger i murværk, så tag endelig kontakt til Raabjerg Murer. Vi kan kontaktes på telefon 40 29 90 64 eller på mail mail@raabjergmurer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Skal du have støbt gulv eller fundament, så laver vi også støbearbejde.