Klinke- og flisearbejde i Esbjerg og Varde omegn

Hos Raabjerg Murer ApS har vi mere end 20 års erfaring med alt inden for klinke-og flisearbejde. Gennem de sidste mange år har vi prøvet kræfter med mange forskellige typer af klinker og fliser. Vi har et godt samarbejde med byggemarkederne, som har et stort udvalg af klinker og fliser i forskellige former og farver.

Vi har mange års erfaring med flisearbejde i Esbjerg, Varde og omegn. Derfor får du et resultat i høj kvalitet, når du lader os lave klinke- og flisearbejde for dig. Samtidig er det et resultat, som opfylder dine ønsker for, hvilke fliser eller klinker vi skal lægge.

Kontakt os og hør mere

Du bestemmer hvor der skal laves klinke- og flisearbejde

I dag laver vi flise- og klinkearbejde i flere rum i huset. Det er f.eks. også populært at få lagt klinker og fliser i køkken/alrum og stue. Vi kan lægge klinker og fliser i alle rum og derfor er det bare op til dig at vælge hvilke rum, vi skal arbejde i.

Udover at du bestemmer hvilke rum vi laver klinke- og flisearbejde i, bestemmer du selvfølgelig også selv hvor stor en del af rummet, der skal beklædes med klinker eller fliser. Der er stadig mange, der vælger at få klinker eller fliser på væggene i blandt andet køkken og bryggers.

Klinke- og flisearbejde på badeværelset

Når vi udfører klinke- og flisearbejde på badeværelser, lægger vi stor vægt på at sikre, at rummet er vådrumssikret i overensstemmelse med alle gældende krav og standarder. Vi er altid opdaterede med de seneste krav og forskrifter vedrørende vådrum, hvilket er afgørende for at sikre, at dit badeværelse er korrekt og forsvarligt beskyttet mod fugt og vand.

Ved at følge alle vådrumskravene kan du have fuld tillid til, at vores flisearbejde sikrer, at dit badeværelse er beskyttet mod potentielle vandskader. Vi forstår vigtigheden af at skabe en tæt og holdbar overflade, der effektivt forhindrer fugt i at trænge ind i væggene og gulvet.

Med vores omfattende viden om vådrumssikring og vores engagement i at overholde de nødvendige standarder kan du være tryg ved, at dit badeværelse er blevet behandlet professionelt og grundigt.

Vi står bag vores arbejde og tilbyder dig derfor denne garanti for, at rummet er blevet korrekt vådrumssikret, og at alle nødvendige foranstaltninger er truffet for at beskytte dit badeværelse mod eventuelle skader forårsaget af vand og fugt.

Pris pr m2 for klinke- og flisearbejde

Har du brug for mere viden om flise- og klinkearbejde, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på det arbejde, du skal have udført. Så er du velkommen til at kontakte os. Vi udfører flisearbejde i hele Esbjerg og Varde omegn.

Har du spørgsmål til klinke- eller flise arbejde, så tag endelig kontakt til Raabjerg Murer ApS. Vi kan kontaktes på telefon 40 29 90 64 eller på mail mail@raabjergmurer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Skal du have støbt gulv, inden vi lægger fliser eller klinker, så laver vi også støbearbejde.