Klinke- og flisearbejde i Esbjerg og Varde omegn

Hos Raabjerg Murer har vi mere end 20 års erfaring med alt inden for klinke-og flisearbejde. Gennem de sidste mange år har vi prøvet kræfter med mange forskellige typer af klinker og fliser. Vi har et godt samarbejde med byggemarkederne, som har et stort udvalg af klinker og fliser i forskellige former og farver. 

Derfor får du et resultat i høj kvalitet, når du lader os lave klinke- og flisearbejde for dig. Samtidig er det et resultat, som opfylder dine ønsker for, hvilke fliser eller klinker vi skal lægge.

Du bestemmer hvor der skal laves klinke-og flisearbejde

I dag laver vi flise- og klinkearbejde i flere rum i huset. Det er f.eks. også populært at få lagt klinker og fliser i køkken/alrum og stue. Vi kan lægge klinker og fliser i alle rum og derfor er det bare op til dig at vælge hvilke rum, vi skal arbejde i. 

Udover at du bestemmer hvilke rum vi laver klinke- og flisearbejde i, bestemmer du selvfølgelig også selv hvor stor en del af rummet, der skal beklædes med klinker eller fliser. Der er stadig mange, der vælger at få klinker eller fliser på væggene i blandt andet køkken og bryggers.

Klinke- og flisearbejde på badeværelset

Når vi foretager klinke- og flisearbejde på badeværelser, sørger vi selvfølgelig også for at vådrumssikre rummet, så det lever op til de krav der er. Vi holder os opdateret til de krav der er til vådrum. Dette er dermed din garanti for at rummet er vådrumssikret korrekt og forsvarligt. 

Pris pr m2 for klinke- og flisearbejde

Har du brug for mere viden om flise- og klinkearbejde, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på det arbejde, du skal have udført. Så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon +45 40 29 90 64 eller på mail mail@raabjergmurer.dk. Du har også mulighed for at få kontakt til os gennem vores kontaktformular.

Skal du have støbt gulv, inden vi lægger fliser eller klinker, så laver vi også støbearbejde.